mandag, september 11, 2006

Byron Bay tur:)

Så har det søren meg vært helg igjen:) Som jeg tror jeg har nevnt tidligere dro vi til Byron Bay på torsdag. Vi var ti stykker som leide et hus ilag, pluss en del andre som bodde på forskjellige bacpackere.

Huset var stort og fint. Eller det vil si badene ar så som så, men det er jo ikke der vi tilbringer tiden vår så det gikk fint. Den verste overraskelsen var når vi kom ned.De fleste hadde komt ned litt før oss (Knut, Reidun, Marius og meg) så de hadde funnet en gigantisk svær edderkopp på det ene badet. Siden de ikke hadde turt gjøre noe med den hadde de bare lukket døra og lagt håndklær foran sprekken slik at den ikke kunne stikka av noe sted. Så Reidun og Marius fant ut at de ville ta slaget med edderkoppen. Bevæpnet med en kanne med dødelig insektsspray klatret Reidun opp på en stol og rettet den dødelige strålen mot edderkoppen. Den kjempet i mot og endte til slutt opp på golvet hvor Marius tok over for Reidun. Den krabbet kampvillig mot Marius som prøvde seg med insektssprayen, bare at nå var kannen tom. Det måtte tenkes for og de kom frem til å sette en søppelkorg opp ned over edderkoppen og så veilede den ut på verandaen hvor en telefonkatalog ble lagt på toppen av korgen slik at edderkoppen ikke skulle komme seg løs. Den krabbet sakte rundt der inne i et par timmer før den måtte gi opp kampen mot giften som herjet i kroppen dens, og den ble sakte mindre og til slutt død. Det hørtes kanskje litt brutalt ut nå, men for alt vi visste så kunne den være veldig giftig!

Med trusselen ute av verden var det duket for en riktig knall helg. Vi fikk solt oss litt på fredagen og på lørdagen, søndag var det desverre overskyet. Knut, Rune og Marius kjedet seg litt når vi solte oss på stranden på fredag så laget Sandnes Ulf sin fotballstadion i sand. Et prosjekt som holdt dem opptatt en god stund. Resultatet får dere se i bildene. Ellers så gikk det mye i Singstar og Gitar Hero. En annen ting som ble mye spilt i helgen var et spill som heter Jenga, det er litt vanskelig å forklare men dere kan se Knut og Kerstin spille det på et bilde. Det gjelder å lirke løs brikker og plassere dem på toppen og de som får stabelen til å velte taper. Ganske kult spill. Grille har vi gjort, laget vafler har vi gjort, spist lunsj på Balcony har vi gjort. Rett og slett kost oss masse! Siden det var dårlig vær på søndagen gikk Knut, Reidun og meg selv en liten tur i Byron Bay sentrum og Knut fikk endelig kjøpt surfebildet sitt, så nå skal vi bare få tak i en ramme slik at vi kan henge det på veggen. Takk til alle som var med for en skikkelig morro helg!:)

Etter en slik helg er det ganske kjipt å vende tilbake til jobb klokken 6.30 på en mandagsmorgen!! Jeg legger ved noen bilder fra helgen:)


Rommet til Knut og meg.

Kerstin og Knut spiller jenga, dyp konsentrasjon må til.

Den store edderkoppen!

Fotballstadioen!

De stolte skaperne, pluss Thomas som var presseansvarlig....

Kjæresteparet:)

Vi koser oss i hagen.

Knut leker seg i bølgene:)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Den edderkoppen så ikke så veldig koselig ut....Tror jeg hadde sjekka under senga også... Fine bilder :)

Anonym sa...

Drepte dokk den stakkars edderkoppen? D e ikkje den sin feil den va født skummel. D virke som dokk har skamfint der nere, sko ønska eg og hadde studert der nere, her e d relativt Kjibavigå. You must be working out forresten.

Randee sa...

Brage: E det kjipt i Oslo? trodde du likte deg der eg... Ta neste semester i Brisbane då vel;) hehe, ka betyr den siste setningen?

Anonym sa...

Den siste va et kompliment, hvis du tar vekk forresten på slutten, så e den kanskje lettere å forstå. Oslo e bra, men Norge har eg bodd i litt for lenge.