onsdag, juli 08, 2009

Sommerdager


Dette blir bare en kjapp oppsummering av det gøye vi har gjort i det siste. 

Sist uke dro Ståle (etter denne turen fått kallenavnet Geidå), Bernt, Knut og meg på fjelltur. Me gjekk i fra Høgaleite i Hunnedalen til Sandvatn første dag (6t), så Sandvatn-Langavatn (5,5t), og så Langavatn-Høgaleite (8t pga 2 timers bomtur ut av stien). Vi var heldige med været og hadde strålende vær det meste av turen, bortsett fra de to siste timene ned mot bilen. Må også si at Langavatn-hytta ligger nydelig til!! En veldig kjekk tur:)

I helga var vi og så Magnus og Lene bli smidd i kjærlighetens lenker, det var en knall dag; Lene var bare helt nydelig som brud, Magnus kjekk som brudgom og det var en morsom og rørende feiring:) Gratulerer igjen til dere begge:)) 

Igår var Knut og meg på kjøretur sammen med farfar nedover Skas og Nærland for å se hvor farmor er født og oppokst og hvor farfar sin far kom ifra, var koselig:)

Eller så slapper vi av og nyter ferien:) Synes nesten dagene går for fort, har ikke lyst å begynne å jobbe igjen;)

Husfronten: Ting står helt stille, alle har ferie virker det som, får i hvert fall ikke svar på mailer. Har jo fått kjøkkentegninger fra Norema, men får ikke svar fra dem på om de har sendt tegningene til Klepp rør som er neste skritt............


En liten drikkepause mellom Sandvatn og Langvatn..


Soloppgang med Langavatn kl 03 om morgen... var veldig fint


Magnus og Lene:)


Vi er pynta og klare for bryllupsfest

2 kommentarer:

MOnica sa...

Så fine du va i kjolen Randi,den va stilige!!!!Såg bildene dåkkas fra Solastrandå,såg ut som dåkk hadde d veldig gøy;-)Glede meg skikkelig t enn tur hjem nå!Ellers blei eg veldig frita av fjellturen dåkkas,va gode lengde på turane dåkk hadde de dagene.....Kos deg de siste dagene av ferien vennen:-) Ses veldig snart!!!!

magnus sa...

Kjekt å lesa! :) bra dåkke hadde det kjekt i bryllup!! Kunne ønska me åg konne vært med på fjellturen, men får ta d neste sommar elle noge!