mandag, april 05, 2010

Da var påsken over

Da er det hvedagen igjen imorgen. Jeg føler litt at min vanlige uke har begynt da jeg har vært på jobb idag uansett, men det var en stille og rolig vakt så det gikk fint.

Påsken har vært fin fin den. Middag med familie, gjensyn med nære venner som ikke bor fullt så nært og en liten hyttetur til Vormestrand har fyllt dagene, og ikke minst tonner og lass av godteri. Nå setter våren inn for fullt snart og det er deilig:)Kan snart begynne å gå med ballerina-sko;)

Knut er ute og ser første kampen i Adecco-ligaen. Den vises på storskjerm på ulf-huset da kampen pågår i Moss. Nå han kommer hjem skal vi ta stilling til en del husting som og vi vil ha glasdør mellom hovedentreen og stua, om vi vil ha royal-kledning eller ei, hvilken trapp vi vil ha etc. Det er jo forferdelig enkelt å tenke at det må vi jo ha og det må vi også ha, og at det blir jo "bare" så og så mye mer, men når man legger i sammen 4-sifrede summer blir det fort en del. Men vi finner nok utav det og huset blir flott den dagen det står ferdig:)))

Ingen kommentarer: