tirsdag, august 22, 2006

Ikke så mye nytt men..

Jeg har egentlig ikke så mye nytt å fortelle. Den siste uken har jeg egentlig jobbet. Helgen var koselig for det om. Marianne og Thomas inviterte oss på vafler på fredag, så da var vi der å såiste vafler og is og så film. Lørdag tuslet Knut og Jeg rundt i Queen Street og så var vi en liten tur ute på kvelden. På lørdagskvelden var det mye snakking om at vi skulle spille Bowls på søndagen. Som sagt så gjort. Søndags ettermiddag møtte Knut, Pål og meg selv Marianne, Thomas og Andreas for en omgang Bowls i New Farm. Det ble desverre nederlag for laget til undertegnede... tror mye av det var min feil, men hva skal man gjøre når man ikke har talent for ballspill?? Marianne kjøpte lodd hos bowlsklubben og vant en stor pakke med rumpsteak. Vi hadde snakket om grilling tidligere og snill som hun er ville Marianne dele rumpsteaken med oss. Dette resulterte i en veldig god middag i Casino Towers, takker og bukker!:) Så må det jo nevnes at Marianne fyller år idag. Gratulerer så mye med 23-årsdagen!:)

Åja, det kan jeg jo fortelle om. Siden jeg jobber rundt forbi over alt så støter jeg borti litt av hvert. Den ene plassen jeg har jobbet på sliter visst en del med skabb. veldig morsomt! Så nå har jeg fått litt noia for at jeg også skal ha fått dette her, og har jeg fått det så har også Knut fått det. Det tar 4-6 uker før du merker at du har fått det, og da klør det visst noe vannvittig. Knut og jeg har bestemt oss for at dette her vil vi ikke ha, så vi har kjøpt anti-skabb lotion og skal smøre oss inn før vi legger oss ikveld, bytte sengtøy og vaske alle håndklær og klær vi har brukt de siste dagene. Bare for å være på den sikre siden. Håper virkelig at det gjør susen! Hater sånne ting altså!


jeg skal legge til bilder så fort jeg får til å koble Knut sitt kamera til Pc'en min...


-Jeg prøver så godt jeg kan!!! Ikke min feil jeg ikke er god i ballspill!

-Marianne, Andreas, Thomas og Knut

-Kjekkasen min ved en søt liten lastebil:)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Saki bowls e så konge, sko ønska de hadde det i Norge og! Knut e jammen litt pysete ja, hehe neida eg bare tulle. Sikkart isje någe kjekt å få skabb.

Anonym sa...

Der fikk jeg svaret på hvorfor Knut smurte seg med lotion. Sikkert lurt for å være på den sikre siden. Skabb hørtes ikke noe kjekt ut, men hva er det egentlig?

Randee sa...

Heisann:) Skabb er en midd som graver seg ned i hudens ytterste lag. Der legger den egg og legger fra seg avføring, og det er dette vi reagerer på. Man får et rødt utslett og det klør noe vannvittig! Den smitter ved hudkontakt og den kan også oppholde seg i klær og sengetøy/håndklær, men den dør etter 2-3 dager når den ikke har en vert. Vi dusjet oss og smurte oss inn igår, samt støvsuget alt og byttet sengetøiet, samt hev mye tøy til vask. Håper virkelig vi slipper det!!!

Anonym sa...

Kan du tenke deg og jobbe på den plassen igjen da? Skabb hørtes litt likt ut som lus. Det hendte at noen fikk det på barneskolen, og da måtte hele klassen ta kur på håret, og alt tøy vaskes.

Anonym sa...

Ja det klør! tro meg... Eg fekk beskjed av legen at det va som en kjønnssykdom å regna, men det må jo ver feil. Ane ikkje koss eg fekk det, men sånn va det hvertfall ikkje! Gratulera med ny blogg forresten:)

Anonym sa...

Å gratulerer m jobb og forresten;)

Randee sa...

Hei Linn:) Visste ikkje du hadde hatt det. Fekk du masse utslett og sånn? Va det lett og merka at någe va gale?

Anonym sa...

Klødde mest på kvelden. Fekk litt røde prikka, så såg du gangane de gravte ittekvert. Det va ekkelt... Ei stripa i huden med en svarte prikk i enden, ellers såg det ut som vanlig utslett. Burde de ikkje gjort tiltak for å bli kvitt det på jobben din? E det veldi smittsomt si dåkk valgte å behandla dåkk?

Randee sa...

Ja, det e litt ekkelt syns eg!;)
De har behandla alle beboerene 2 ganger, så det burde ver i orden nå! Det smitte helst ved hudkontakt, og personer en deler seng med er utsatt for å få det, og en bør behandle folk en bor med samtidig. Eg valgte å behandla meg siden eg har hjulpe folk i stell og sånn, så då e eg jo borti de liksom... Men nå har meg og knut og tatt to behandlinger, så nå burde me ver utenfor fare!! Hb bare eg har gjort alt rett med tanke på seng og slikt i leiligheten!